LUX Gradnja Ćelije

firma

Građevinsko trgovinska radnja LUX GRADNJA ĆELIJE je građevinska firma osnovana 2015. godine sa sedištem u mestu Ćelije, opština Lajkovac.

Naša pretežna delatnost je izgradnja stambenih i nestambenih objekata, vršimo sve faze radova od iskopa i pripreme gradilišta preko sive gradnje do takozvane gradnje ključ u ruke, pored toga vršimo radove na instalaciji kanalizacionih mreža, vodovodnih mreža i hidrantskih mreža za gašenje požara.

Takođe se bavimo trgovinom građevinskih materijala za sivu fazu gradnje. Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju za izvođenje građevinskih radova, utovar, istovar i prevoz tereta.

Naš rad zasnovan je na međusobnom poverenju I poštovanju kako zaposlenih tako I klijenata, visokom kvalitetu koji za nama uvek ostavlja dobar glas I reklamu, ekonomičnosti I bezbednosti.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo neka naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću.

Naše bogato iskustvo će Vam pomoći da rešite sve nedoumice i da se odlučite za pravi izbor iz naše bogate ponude.

Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savremeni način života i tu smo da Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način.

Poslujemo na teritoriji cele Srbije. Ukoliko Vas interesuje jedinstvena kombinacija kvaliteta i dobre cene obratite nam se s poverenjem.

Posedujemo licencu za prevoz tereta izdatu od strane MIN. GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE.